Naha WonderfulPCB - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Naha WonderfulPCB

    Éndah PCB salaku produsén ngarah mibanda leuwih 20 taun pangalaman dina PCB (dicitak Circuit Board) Industri. 

    Urang ngahususkeun dina manufaktur jeung ngajual-precision tinggi, luhur-dénsitas PCBs dua kali sided na PCBs multilayer. 

    Produsén bedah & customer langsung jasa bakal mawa urang meunang-meunang hubungan koperasi!

    Standar Quality Certified

    With something as critical to the reliable, effective performance of your electronic components – not to mention the overall success of your manufacturing operation – as your printed circuit boards, you can’t afford to sacrifice anything when it comes to quality. when you choose WonderfulPCB as your circuit board supplier, you get a company with a decade-long track record of providing high-quality PCB solutions to global customer base. We make quality the top priority in every phase of our operation, including PCB development, manufacturing and assembly.

    Hiji alesan konci naha urang geus produsén PCB pikaresep keur klien di sakuliah dunya téh adherence urang pikeun standar kualitas nu stringent nu dilarapkeun ka unggal daerah industri urang. Contona, PCBs baku urang papanggih nungtut IPC2 standar kualitas, bari papan proto urang anu dijieun pikeun ngahontal IPC1 minuhan. Sajaba ti, jasa assembly urang minuhan IPC3 sarat baku. Simkuring pinuh patuh kalayan ISO9001: 2008 sistem manajemen kualitas.

    Kualitas Terjamin kalawan kami Dina-imah kualitas Harita

    Simkuring geus dilaksanakeun sababaraha léngkah proaktif pikeun pariksa kualitas prosés jeung produk urang. rékayasa cék tim ngalaman kami unggal PCB desain saméméh mimiti fase produksi / assembly pikeun mastikeun aya euweuh flaws alamiah tur yén desain meets spésifikasi pasti customer urang. Urang rebut hambalan tambahan tina ngalakonan hiji Desain keur pabrik (DFM) test di euweuh muatan tambahan. Urang ogé boga kontrol departemén kualitas pinuh on staf nedunan Citatah sarta nguji komprehensif saméméh ongkos produk rengse nepi fasilitas Anjeun, kaasup Test Eléktro, otomatis optik Inspection (AOI), otomatis X-ray Inspection (AXI), jsb Anjeun tiasa gaduh kapercayaan lengkep dina kualitas PCB anjeun sarta kinerja.

    Ngahemat waktos na jadi leuwih efisien

    Urang nawiskeun jasa Majelis Turnkey PCB Full, nu ngawengku fabrikasi PCB, ngayakeun komponén, sarta assembly PCB. Urang salah sahiji-eureun jasa negates kabutuhan Anjeun pikeun ngatur sababaraha suppliers sakuliah rupa kala, sahingga ngaronjatkeun efisiensi anjeun sarta ongkos-efektivitas. Salaku parusahaan sedeng-ukuran, kami pinuh responsif kana pangabutuh klien kami 'sarta bisa nyadiakeun layanan timely na Pribadi nu firms badag moal bisa emulate. Laju kapuasan klien exemplary kami nyaéta surat wasiat keur pangabisa urang ngingetkeun.

    bedah Affordable sarta kalapa

    Naha Anjeun keur pilari sababaraha PCBs atawa rébuan PCBs, Anjeun bakal meunang nu pangalusna jasa nilai mungkin PCB ti kami.

    Alus Service Palanggan

    Urang rék nawarkeun jasa nilai PCB pangluhurna sarta pangalaman dagang greatest dina harga nguntungkeun. Urang nungkulan rébuan angka bagian dina hiji basis taunan jeung mangsa urang 20 taun operasi to date, kami geus diajar kumaha carana ngawula konsumén urang jeung cara ngawula aranjeunna ogé. Ieu ngan sababaraha hal konsumén urang kawas ngeunaan kami:

     

    • • saharita online quoting, nyusun jeung reordering fitur
    • • jasa Quality dijamin
    • • harga kalapa & NO mnt kuantitas urutan diperlukeun
    • • 99% + laju kapuasan customer
    • • Tim rojongan pangaweruh sadia via telepon jeung email
    • • Free DFM dipariksa ku insinyur profésional
    • • Fungsi test dumasar kana sarat husus customer urang
    • • Taya muatan tooling tambahan pikeun reorders PCB

     

    Mangga surélék  wonderfulpcb@wonderfulpcb.com  pikeun info leuwih lengkep atanapi  Hubungi AS   online
       Tel: +86-755-86227455

              Fax: + 86-755-26073529

    Website: https://www.wonderfulpcb.com

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Car


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Car

    WhatsApp Online Chat !