Via-di-Pad - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Via-di-Pad

    Jeung ngaronjatna trend di miniaturization produk éléktronik sarta aplikasi alat pitch finer, vias jadi pisan populerna saprak aranjeunna hiji solusi éféktif jawab sambungan éléktrik antara ngambah ti lapisan béda dina circuit board dicitak. Vias bisa digolongkeun kana tilu tipe utama: Ngaliwatan-liang Vias, Buta Vias na Vias Dikubur, nu masing-masing implements atribut béda jeung fungsi contributing kana hasil nu optimal sakabéh PCBs atawa malah produk éléktronik.

    Via-di-Pad (VIP) téhnologi dasarna nujul kana téhnologi ku nu liwat ieu disimpen langsung handapeun kontak komponén Pad, utamana bga Pad jeung bungkusan Asép Sunandar Sunarya pitch finer. Dina basa sejen, téhnologi VIP ngabalukarkeun vias plated atawa disumputkeun handapeun bga Pad, merlukeun anu produsén PCB kedah nyolok via kalawan résin saméméh mawa kaluar plating tambaga dina liwat sangkan eta kawih.

    Dibandingkeun jeung vias buta sareng dimakamkeun vias, téhnologi VIP ciri leuwih merits:

    • • Fit keur BGAs pitch rupa
    • • Anjog ka dénsitas luhur PCBs sarta promosi hemat spasi
    • • Pintonan hadé dina manajemen termal, mangpaatna pikeun dissipation panas
    • • ngéléhkeun konstrain tina desain-speed tinggi kayaning induktansi low
    • • Ngabagikeun tempat nu datar kalawan kantétan komponén
    • • Nyieun footprints PCB leutik sarta routing salajengna jeung hadé

    Owing maranéhanana kaunggulan tina téhnologi VIP, via di Pad keur lega dilarapkeun dina PCBs skala leutik, utamana maranéhanana yén merlukeun spasi dugi pikeun BGAs na difokuskeun panas mindahkeun sarta desain-speed tinggi. Kituna, najan buta / dikubur vias aya mangpaatna pikeun perbaikan dénsitas jeung PCB hemat real estate, sajauh manajemén panas sarta elemen rarancang-speed tinggi anu bersangkutan, via di Pad masih pilihan pangalusna keur anjeun. Kalawan biaya dianggap, proyék béda ngakibatkeun ongkos béda. Ku kituna lamun vias nu aub dina proyék anjeun jeung anjeun kalah ka nyokot nu tipe, ngahubungan kami liwat email  wonderful@wonderfulpcb.com  sarta staf kami baris nyadiakeun anjeun hiji solusi optimal.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Plane


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    WhatsApp Online Chat !