SMT bungkusan - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • bungkusan SMT

    Kalawan pangalaman leuwih 20 taun 'dina industri ieu bisa nyadiakeun solusi hiji-eureun pikeun konsumén kaasup fabrikasi PCB, ngayakeun komponen-komponen sareng jasa PCB DPRD Kab. Owing kana aturan manufaktur stringent jeung peraturan, ngaronjatna pangaweruh téhnologis sarta minat pikeun narékahan pikeun téknologi panganyarna, kami geus akumulasi sababaraha kamampuhan nungkulan tipena béda bungkusan komponén kayaning bga, PBGA, chip flip, CSP na WLCSP.

    bga

    Bga, pondok pikeun bola grid Asép Sunandar Sunarya, nyaéta hiji wangun SMT (Surface Gunung Téhnologi) pakét anu beuki dipake dina sirkuit terpadu (ICs). Bga mangpaatna kana perbaikan reliabiliti gabungan solder.

    Bga némbongkeun kaunggulan handap:

    • aplikasi Cekap sahiji spasi PCB

    Bga pakét tempat sambungan handapeun SMD (Surface Gunung Alat) pakét tinimbang sabudeureun eta kitu spasi nu bisa sakitu legana disimpen.

    • pamutahiran dina watesan kinerja termal tur listrik

    Kusabab bga pakét mantuan pikeun ngurangan induktansi tina kakuatan sarta taneuh planes sarta impedansi garis sinyal dikawasa, panas bisa dipindahkeun jauh ti Pad, mangpaat panas dissipation.

    • Kanaékan of ngahasilkeun manufaktur

    Owing kana kamajuan reliabiliti solder, bga tiasa ngajaga spasi kawilang gede antara sambungan na kualitas luhur soldering.

    • réduksi ketebalan Paket

    Urang ngahususkeun dina nanganan rupa assembly komponén pitch sarta nepi ka kiwari bisa nungkulan BGAs anu pitch minimum tiasa jadi leutik sakumaha 0.35mm.

    Lamun anjeun nempatkeun hiji pakét bga péngkolan-konci urutan PCB assembly ngeunaan pinuh, insinyur urang baris, mimiti sagala, pariksa koropak PCB anjeun sarta bga datasheet guna nyimpulkeun hiji profil termal nu elemen kudu dicokot kana tinimbangan kayaning ukuranana bga , bahan bal jsb Saacanna hambalan ieu, urang bakal pariksa design PCB anjeun bga na nyadiakeun cek FREE DFM janten sadar elemen penting pikeun assembly PCB kaasup bahan substrat, beungeut finish, soldermask clearance, jsb

    Alatan atribut ti pakét bga, otomatis optik Inspection (AOI) gagal pikeun minuhan kabutuhan inspeksi. Urang migawe inspeksi bga ku otomatis X-ray Inspection (AXI) alat-alat sanggup inspecting defects soldering dina tahap mimiti saméméh manufaktur polumeu.

    PBGA

    PBGA, pondok pikeun palastik Asép Sunandar Sunarya bola grid, nyaéta salah sahiji wangun bungkusan paling populér pikeun sedeng pikeun tinggi-tingkat I / Alat O. Gumantung kana substrat laminate nu ngandung lapisan tambaga tambahan jero, PBGA téh aya mangpaatna pikeun dissipation panas sarta bisa cater mun ukuran awakna leuwih badag sarta Jumlah bal dina urutan papanggih sauntuyan lega tina syarat.

    PBGA némbongkeun kaunggulan handap:

    • merlukeun induktansi low

    • Nyieun permukaan Gunung gampang

    • ongkos rélatif low

    • Ngajaga reliabiliti rélatif

    • Ngurangan isu coplanar

    • meunangkeun rélatif-tingkat kinerja termal tur listrik

    chip flip

    Salaku metoda sambungan listrik, flip chip nyambungkeun maot na pakét substrat ku langsung malik ka handap IC guna nyieun napel substrat, circuit board atawa carrier. Merits tina chip flip ngawengku:

    • Ngurangan induktansi sinyal jeung kakuatan / taneuh inductanc

    • Turunna jumlah pin pakét jeung ukuran paeh

    • dénsitas sinyal Ngaronjatna

    CSP na WLCSP

    Nepi ka kiwari, CSP teh formulir panganyarna tina pakét, pondok pikeun pakét skala chip. Salaku pedaran ngaranna nunjukkeun, CSP nujul kana hiji pakét anu ukuranana sarua jeung nu ti hiji chip kalawan defects ngeunaan chip bulistir ngaleungitkeun. CSP nyadiakeun solusi bungkusan nu aya denser sarta gampang, langkung mirah tur gancang. Sarta fitur di handap tina CSP mantuan ngakibatkeun beuki ngahasilkeun assembly jeung ongkos manufaktur handap.

    CSP téh jadi kasohor tur efisien dina industri ieu nu nepi ka ayeuna aya leuwih ti 50 rupa CSPs di kulawarga sarta jumlahna masih tumuwuh unggal poe. A loba atribut jeung fitur of CSP anu contributive kana popularitas lega na dina widang ieu:

    • Réduksi tina ukuran pakét

    CSP bisa ménta efisiensi bungkusan saluhur 83% atawa leuwih, tremendously ngaronjatkeun dénsitas produk.

    • alignment Self

    CSP sanggup keur diri Blok dina prosés reflow PCB assembly jadi nu ngajadikeun SMT gampang.

    • Kurangna ngawujud ngagulung

    Tanpa partisipasi ngawujud ngagulung, isu coplanar bisa greatly ngurangan.

    WLCSP, pondok pikeun tingkat wafer chip pakét skala, mangrupakeun tipe nyata CSP saprak pakét rengse na némbongkeun ukuran chip skala. WLCSP nujul kana téhnologi bungkusan IC di tingkat wafer. Hiji alat kalawan WLCSP sabenerna ngarupakeun paeh on nu hiji Asép Sunandar Sunarya ti nabrak atawa bal solder geus disusun dina hiji I / O pitch, nohonan sarat prosés assembly circuit board tradisional.

    Kaunggulan tina WLCSP utamina di antarana:

    • induktansi tina paeh kana PCB nyaéta nu pangleutikna;

    • ukuranana Paket ieu greatly ngurangan kalawan gelar dénsitas ningkat;

    • kinerja konduksi effect anu tremendously ditingkatkeun.

    Nepi ka ayeuna, kami sanggup kaayaan WLCSP anu duanana minimum Dina-maot pitch sarta sakuliah-maot pitch bisa ngahontal 0.35mm.

    0201 sarta 01005

    Salaku pasar éléktronik jeung produk sateuacanna, tumuwuh trend di miniaturization telepon sél, laptop jeung sajabana anu terus nyetir pikeun komponén kalayan ukuran leuwih leutik. Dina raraga koordinat kalawan trend ieu, urang geus nyieun usaha pikeun ngaronjatkeun kamampuan komponén assembly nepi ka 0201 sarta 01005.

    Nepi ka kiwari, boh 0201 sarta 01005 pisan populerna di pasar éléktronik alatan kaunggulan handap:

    • ukuranana Tiny nyieun eta rada wilujeng sumping di produk tungtung spasi-konstrain;

    • kinerja Alus di fungsionalitas enhancement produk éléktronik;

    • cocog sareng pangabutuh dénsitas luhur produk éléktronik modéren;

    • aplikasi-speed tinggi pisan.

    Dina raraga ngahontal kamampuhan assembly of 01005, urang geus junun kaayaan aspék ngeunaan prosés assembly na kaasup rarancang PCB, komponén, némpelkeun solder, nyokot na panempatan, reflow, stencil sarta pamariksaan. Kami 20+ taun 'pangalaman mantuan kami nyimpulkeun yen dina watesan isu pos-reflow, dibandingkeun jeung komponen jeung tipe séjén bungkusan, komponén rangkep jeung 01005 nedunan hadé dina masalah éliminasi kayaning bridging, batu, ujung-ngadeg, tibalik-handap, leungit bagéan jsb

    Kami sanggup nanganan tipena béda bungkusan dina prosés assembly PCB jeung petikan di luhur gagal pikeun nembongkeun sadaya. Mun formulir pakét komponén diperlukeun Anjeun teu didadarkeun di luhur, mangga ulah ragu pikeun ngahontal kami di  wonderful@wonderfulpcb.com  pikeun kamampuhan pakét penanganan dimekarkeun urang.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Tree


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Star

    WhatsApp Online Chat !