Kualitas Control - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Control kualitas

    Pikeun nyugemakeun PCB customer urang urang kalawan kualitas luhur.
    Kami geus dilaksanakeun sistem kualitas ISO9001.
    Sistem jaminan kualitas sampurna sarta sagala rupa inspeksi parabot mantuan kami pikeun ngawas proses produksi sadayana,

    assure kuatna proses ieu jeung kualitas produk tinggi, Samentara éta, instrumen canggih jeung métode téhnologi kudu

    geus dipikawanohkeun ka attain pamutahiran sustained.
    Lima hambalan pikeun mastikeun kualitas PCB.

     

    1.Design Aturan Cék

    DRC nyaeta wewengkon Electronic Desain Automation nu nangtukeun naha a perenah chip tinangtu satisfies runtuyan

    parameter disarankeun disebut Desain Aturan.

    DRC mangrupakeun hambalan pohara penting dina Dicitak circuit board (PCB) manufaktur. Sagala rarancang ti anjeun salawasna kaasup DRC!

    2. otomatis optik Inspection

    The AOI cek perenah lagu dihasilkeun keur varian tina data Gerber, sarta manggih kasalahan E-Test henteu sanggup pikeun manggihan.

    multilayers Anjeun Dicitak circuit dewan (PCB) anu salawasna kaasup AOI!

     

    3.X-RAY

    X-RAY pohara penting pikeun proses manufaktur of PCBs multilayer. Ngan liwat sistem X-RAY,

    nu misalignment lapisan jero bisa diidentifikasi jeung dilereskeun.

    multilayers Anjeun circuit dewan (PCB) anu salawasna kaasup X-RAY!

     

    4.TEST

    circuit board anjeun (PCB) anu dipariksa ngaliwatan hiji disebut Flying-usik E-Test Atawa Fix Tooling E-Test.

    anjeunna dihasilkeun PCB geus dipariksa ku netlist pikeun sirkuit pondok tur ngarecah.

    E-Test nyaeta hambalan pohara penting dina Dicitak circuit board (PCB) manufaktur.
    Kabéh papan anu salawasna kaasup E-Test!

     

    5. Control Quality Final

    DRC nyaeta wewengkon Electronic Desain Automation nu nangtukeun naha a perenah chip tinangtu satisfies runtuyan

    parameter disarankeun disebut Desain Aturan.

    Tim profésional urang mertahankeun vigilance konstan leuwih prosés kami, kami nyaho yen produk urang anu dijieun ku

    Prosés pangsaena, sarta yén sagalana kami ngalakukeun conforms kana awak ISO nu urang ngalanggan.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Heart


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Key

    WhatsApp Online Chat !