QCS Pikeun Pcb - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • QCS Pikeun Pcb

    DRC Cék

    The Design Aturan Cék (DRC) mangrupakeun hambalan pohara penting dina kadali kualitas PCB. Nalika urang narima orde baru ti customer a, urang bakal make hiji alat otomatis pikeun pariksa yen perenah nu teu ngagaduhan panempatan husus, routing atawa kasalahan perenah addressable lianna.?

    cek DRC ieu bakal pariksa netlist sarta perenah ngalawan konstrain design PCB jeung aturan. Eta cek panempatan komponén dewan sarta ngabasmi routing integritas keur tindih komponén, pin untraced, panempatan lapisan lepat na konstrain anu WHERE set pikeun lebar renik routing na clearances.?We ogé ngalakukeun cek aturan manufaktur pikeun mastikeun rarancang PCB nyaeta manufacturable. Mun urang manggihan aya kasalahan naon urang meunang di kontak kalayan nasabah.

    Tés listrik

    Prototipe ordo : Urang nawiskeun ngalayang-usik E-Test pikeun volume na prototipe pesenan leutik. Circuit board anjeun (PCB) anu dipariksa ngaliwatan alat disebut Flying-usik E-tester. The Flying testers usik kami nganggo gaduh sababaraha larangan dina aksés, merlukeun euweuh fixtures test, sarta bisa nguji papan kalawan jumlah ampir taya jaring. The tester bakal ngecék sirkuit pondok, sirkuit kabuka sarta pastikeun ti jaring ti PCB urang dijieun téh sarua jeung jaring dina rarancang Anjeun. Saatos nguji geus réngsé, kalah laju papan anjeun bakal kirang ti 1%.?

    Produksi ordo : Urang make Tés fixtures pikeun nguji pesenan produksi. Hiji ranjang tina kuku tester mangrupakeun fixture test éléktronik tradisional nu ngabogaan sababaraha pin diselapkeun kana liang dina Epoxy phenolic lawon kaca lambaran laminated (G-10) nu Blok maké pin tooling nyieun kontak kalayan titik test dina circuit board dicitak.

    fixture ngandung hiji Asép Sunandar Sunarya ti, pin ngogo cinyusu-sarat leutik; unggal pin ngogo ngajadikeun kontak sareng hiji titik dina circuitry tina dut (alat dina test). Ku mencét dut handap ngalawan nu ranjang tina kuku, kontak dipercaya tiasa gancang sarta sakaligus dijieun kalayan ratusan atawa komo rébuan titik test individu dina circuitry of dut teh.

    The tester bakal ngecék sirkuit pondok, sirkuit kabuka, sarta pastikeun ti jaring ti PCB urang dijieun téh sarua jeung jaring dina rarancang Anjeun. Saatos nguji geus réngsé, kalah laju papan anjeun bakal kirang ti 0,1%.

    AOI (otomatis inspeksi optik)

    Urang ngagunakeun hiji AOI mariksa lapisan jero multi-lapisan PCB. AOI visually nyeken beungeut PCB nu. dewan ieu cahayana ku sababaraha sumber cahaya sareng katalungtik ku scanner atawa ku Jumlah kaméra harti luhur. Ieu nyandak nu ngawaskeun sadaya wewengkon dewan.

    AOI pikeun pamariksaan dewan PCB bulistir bakal ngadeteksi fitur ieu:

    * Jalur lebar pelanggaran

    * Dipasing pelanggaran

    * Tambaga kaleuwihan

    * Leungit hampang. ? IE ciri yen kedah di papan tulis geus leungit

    * Kolor sirkuit

    * Ngambah Cut atawa hampang

    * Hole ngarojong pegatna. (Breakout)? IE liang dibor (via) nyaéta luar tina Pad badarat na?

    inspeksi Ieu leuwih dipercaya jeung repeatable ti pamariksaan visual manual.

    ISO9001: 2008

    Kami ISO 9001: 2008 Certified. Sarta kami sakeudeung ngajelaskeun sistem kadali kualitas urang salaku sapertos :?

    * Kawijakan kualitas kami mangrupakeun pernyataan formal ti manajemén urang, dikaitkeun raket kana rencana bisnis jeung marketing urang jeung keur pangabutuh customer urang. Kawijakan kualitas urang geus dipikaharti sarta dituturkeun pisan kadar na ku sakabeh karyawan. karyawan urang bakal make tujuan ukuran digawekeun arah.

    * Sakabéh data kontrol Quality dirékam. Rékaman bakal némbongkeun kumaha jeung dimana bahan baku jeung produk anu diprosés, ieu ngidinan produk jeung masalah mungkin bisa disusud nepi ka sumberna. sistim kontrol kualitas urang geus rutin diaudit jeung dievaluasi pikeun conformance sarta efektivitas.

    * Sistim kontrol kualitas kami rékaman sarat customer tur nyiptakeun sistem pikeun komunikasi jeung konsumén ngeunaan informasi produk, inquiries, kontrak, tarekat, eupan balik sarta keluhan.

    * Urang rutin marios kinerja sistem kadali kualitas urang ngaliwatan audits internal sarta rapat. Urang ngabedakeun atanapi henteu sistem kualitas berpungsi na naon perbaikan bisa dijieun. Urang baris nungkulan masalah kaliwat jeung masalah poténsial. Sistim urang ngajaga rékaman kagiatan kasebut sarta kaputusan anu dihasilkeun, sarta monitor efektivitas maranéhanana.

    * Urang documented prosedur pikeun kaayaan nu sabenerna sarta poténsi non-conformances (masalah ngalibetkeun suppliers atawa konsumén, atanapi masalah internal). Sistim kami ngajadikeun yakin yén sagala produk (s) dianggap "goréng" anu quarantined na mana teu saurang ogé bisa nganggo produk goréng dugi urang tiasa nangtukeun naon anu kudu dipigawé kalayan ngadawuh produk goréng, Kami bakal neangan na nungkulan ngabalukarkeun akar masalahna ( s) sarta tetep rékaman ngagunakeun sakumaha alat pikeun ningkatkeun sistem urang.

     

    UL sertifikasi

    produk urang matuh UL sertifikasi kaamanan 94V-0. Kabéh PCBs urang papanggih hiji seuneu rating 94V-0 sarta nyugemakeun sakabeh sarat UL. The rating seuneu per UL 94 ngahartikeun hiji lalawanan bagian 's polymeric kana seuneu. ratings has pikeun bahan PCB anu 94V-1 atawa hadé. Handap jumlah, nu luhur seuneu rating (misalna 94V-0 ngabogaan rating luhur batan 94V-1).

    Kami UL Certified jeung logo parusahaan urang bisa disusud deui ka daptar pabrik PCB otorisasi UL 's. Bisa otorisasi dina kategori ieu, produsén PCB nunut ka Citatah UL bebas proses manufaktur sarta bahan.

    RoHS

    The Wangenan ngeunaan picilakaeun Zat diréktif atawa RoHS diadopsi dina bulan Pebruari 2003 ku Uni Éropa. The RoHS diréktif nyandak pangaruh dina 1 Juli 2006, sarta anu diperlukeun bisa enforced sarta jadi hukum di unggal kaayaan anggota. diréktif Ieu Batesan pamakéan genep bahan picilakaeun di pabrik rupa-rupa parabot éléktronik jeung listrik.

    Ti 1st Juli 2006 alat-alat listrik jeung éléktronik diwanohkeun onto pasar Éropah teu kudu ngandung kalungguhan, raksa, cadmium, hexavalent kromium, atawa nu retardants seuneu biphenyl polybromide, atawa polybromide difénil éter.

    Sadayana diterangkeun finishings bébas kami: Diterangkeun Hal bébas, pérak immersion, ENIG na OSP sadayana sasuai jeung sarat RoHS.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Flag


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Tree

    WhatsApp Online Chat !