QCS Pikeun Pcb Majelis - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • QCS Pikeun Majelis Pcb

    Komponén kontrol Quality

    Pikeun mastikeun komponén anu dipaké nyaéta kualitas alus, aya sababaraha prosés nu urang nuturkeun:

    1. Hiji Tinjauan tina prosés pamariksaan komponén éléktronik visual kaasup:

    * Bungkusan nalungtik:

    -Weighed tur dipariksa pikeun ngaruksak

    kaayaan -Taping inspected-lembang pakét jsb

    pabrik -Original disegel vs non-pabrik disegel

    * Dokumén pengiriman barang diverifikasi

    -Negara asal

    urutan na angka urutan jualan -Purchase cocok

    * Produsén P / N, kuantitas, tanggal verifikasi kode, RoHS

    * Panyalindungan Uap panghalang diverifikasi (MSL) -vacuum disegel jeung indikator asor jeung spésifikasi (HIC)

    * Produk jeung bungkusan (difoto na cataloged)

    * Inspeksi Awak nyirian (markings luntur, téks rusak, ganda citak, perangko tinta, jsb)

    * Kaayaan fisik inspeksi (pita kalungguhan, goresan, chipped edges, jsb)

    * Sagala irregularities visual séjén kapanggih

    Sakali inspeksi distribution visual kami geus réngsé, produk nu escalated kana komponén rékayasa inspeksi distribution tingkat-éléktronik hareup pikeun review.

    2. Téknik komponén Inspection

    Kami kacida terampil sarta dilatih insinyur nampi komponén pikeun evaluasi dina tingkat mikroskopis pikeun mastikeun konsistensi jeung kualitas. Sagala bagian kasangka atawa discrepancies nu kapanggih dina prosés pamariksaan visual bakal boh diverifikasi atawa potongan ku cara nyokot sampling produk tina bahan / bagian.

    The rékayasa komponén éléktronik prosés pamariksaan distribution ngawengku:

    * Papanggihan Review inspeksi visual jeung catetan

    * Angka Meuli na jualan pesenan diverifikasi

    * Verifikasi of labél (Konci bar)

    * Logo na titimangsa log verifikasi Produsén urang

    * Sensitipitas Uap tingkat (MSL) jeung status RoHS

    * Éksténsif nyirian tés permanency

    * Review tur ngabandingkeun kana produsén datasheet

    * Foto Tambahan dicokot sarta cataloged

    * Solderibility Tés, sampel ngalaman hiji prosés 'sepuh' gancangan saméméh keur dites pikeun solderibility, tumut kana tinimbangan efek sepuh alam gudang saméméh board- ningkatna; Salian komponén Téknik teh Inspection kami boga tingkat luhur inspeksi kaayaan pamundut customer.

    X-Ray Inspection pikeun Majelis bga

    Sistem inspeksi otomatis X-ray urang anu bisa nangkep rupa-rupa aspék circuit board dicitak dina produksi assembly. inspeksi geus rengse sanggeus prosés soldering ngawas defects dina kualitas soldering. alat-alat kami geus bisa "tingali" mendi solder anu sahandapeun bungkusan kayaning BGAs, CSPs na chip flip WHERE mendi solder nu disumputkeun. Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun pariksa yen assembly geus rengse katuhu. The defects sarta séjén informasi ditandaan ku sistem inspeksi bisa gancang dianalisis sarta prosésna dirobah pikeun ngurangan defects sarta ngaronjatkeun kualitas produk ahir. Dina cara ieu teu ngan aya faults sabenerna kauninga, tapi prosesna bisa dirobah pikeun ngurangan tingkat lepat dina papan datang ngaliwatan. Pamakéan nandakeun pakakas ieu ngamungkinkeun urang pikeun mastikeun yén standar pangluhurna anu dijaga di assembly urang.

    AOI inspeksi pikeun SMT

    Salaku téhnik nguji primér dina assembly PCB, AOI manglaku ka saum sareng akurat inspeksi kasalahan atawa defects kajadian dina proses assembly PCB ambéh kualitas luhur rakitan PCB bisa ensured kalawan henteu cacad sanggeus garis assembly maranéhanana ninggalkeun. AOI bisa dilarapkeun duanana keur PCBs bulistir na assembly PCB. Di dieu di PCB éndah, urang utamana nerapkeun AOI mun mariksa SMT (Surface Gunung Téhnologi) garis assembly jeung nguji ngeunaan papan circuit bulistir, ngalayang usik dipaké gantina.

    Dina PCB Cikal, alat-alat AOI ieu gumantung kana kaméra tinggi-harti, alat-alat ieu bisa néwak gambar beungeut PCB kalayan bantuan sumber lampu sababaraha. Lajeng, ngabandingkeun bakal dilakukeun antara parameter gambar na dewan direbut anu geus input kana komputer sateuacanna ambéh béda, Abnormalitas atawa malah kasalahan bisa jelas tandana software ngolah na diwangun-di. Sakabeh proses bisa diawaskeun iraha wae kadua.

    AOI nyaeta contributive mun pamutahiran efisiensi sabab ieu disimpen dina garis assembly SMT, ngan sanggeus reflow. Pas sababaraha masalah anu inspected sarta dilaporkeun ku alat-alat AOI, insinyur sacara instan bisa ngarobah pakait parameter dina tahap saméméhna tina garis assembly jadi yén produk sésana bakal dirakit neuleu.

    Defects AOI tiasa panutup utamina datangna di soldering sareng komponenana kategori. Dina watesan soldering, defects bisa dibasajankeun sirkuit kabuka, sasak solder, kolor solder, cukup solder kana kaleuwihan solder. defects komponén diantarana diangkat kalungguhan, komponén leungit, misaligned atawa komponen misplaced.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Cup


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Car

    WhatsApp Online Chat !