Layanan PCB - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Layanan PCB

     

    PCB Manufaktur

     

    QQ 图片 20170607114048.jpg

     

    Cikal  téh profésional PCB Produsén. Kami teu ukur nyadiakeun Anjeun sareng-kelas dunya PCB, tapi ogé nyadiakeun Anjeun sareng Téknik PCB profésional

    bantosan Téknis. Departemén Rojongan Téknik PCB kami meunang reputasi alus keur kami, aranjeunna geus salawasna geus sombong urang.
    Kalawan Cikal Rojongan Téknik PCB kuat 's, Urang bisa nyadiakeun bantuan kalawan itungan impedansi, kitu ogé solusi unik keur kompleks

    isu desain.
    Panelization atanapi Board Array Konfigurasi disadiakeun 1/4 Mil tina citakan gambar resolusi

    Leuwih 200 Desain pikeun Manufaktur pangabisa cék kamampuhan ngedit lengkep file

     

    PCb capability.jpg

     

    canshu.jpg pcb

     

     gongchang.jpg

     

    shebei.jpg pcb

     

     

    product.jpg pcb

    123.jpg

     

    sample.jpg pcb

    Cocog sareng sadaya software design PCB umum:

    (AutoCAD, Cam350, PROTEL 99SE, Altium desainer, hampang, ODB +. (TGZ), Samoja, nganyatakeun PCB, ngutruk perenah jsb Kudu ngirim titimangsa

    berkas deui pikeun mastikeun)
    Software Pakakas:

    Cam / Gerber Mentor hampang 2007
    kawani Kajadian 2000
    Advanced Cam téknologi Cam 350.
    Lavanier Témbongkeun 2001
    Mania Silver Writer 8820 Photoplotter
    Carnfeldt GL 361 Film Processor
    Gerber Cresent 30 Photoplotters
    Kodak Kodamatic 66S Processor


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Plane

    WhatsApp Online Chat !