PCB Manufaktur - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • PCB Manufaktur

    PCB Manufaktur

    6363243302326137084882466

    Cikal  téh profésional PCB Produsén. Kami teu ukur nyadiakeun Anjeun sareng-kelas dunya PCB, tapi ogé nyadiakeun Anjeun sareng Téknik PCB profésional

    bantosan Téknis. Departemén Rojongan Téknik PCB kami meunang reputasi alus keur kami, aranjeunna geus salawasna geus sombong urang.
    Kalawan  Cikal 's strong PCB Engineering Support, We can provide assistance with Impedance Calculations, as well as unique solutions to complex

    isu desain.
    Panelization atanapi Board Array Konfigurasi disadiakeun 1/4 Mil tina citakan gambar resolusi

    Leuwih 200 Desain pikeun Manufaktur pangabisa cék kamampuhan ngedit lengkep file

    6363244829931324991764353

    6363244834347289103673913

    6363244854311461908283263

    6363243225996101864577819

    6363244856335393249296774

    Cocog sareng sadaya software design PCB umum:

    (AutoCAD, Cam350, PROTEL 99SE, Altium desainer, hampang, ODB +. (TGZ), Samoja, nganyatakeun PCB, ngutruk perenah jsb Kudu ngirim titimangsa

    berkas deui pikeun mastikeun)
    Software Pakakas:

    Cam / Gerber Mentor hampang 2007
    kawani Kajadian 2000
    Advanced Cam téknologi Cam 350.
    Lavanier Témbongkeun 2001
    Mania Silver Writer 8820 Photoplotter
    Carnfeldt GL 361 Film Processor
    Gerber Cresent 30 Photoplotters
    Kodak Kodamatic 66S Processor

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Flag


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the House

    WhatsApp Online Chat !