PCB Majelis Service - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • PCB Majelis Service

    Majelis PCB

     

    pcb-assembly-service

     

    Éndah  Sirkuit mangrupakeun leyuran hiji-eureun pikeun sakabéh jasa circuit board sangkan anu mindeng entrenched jeung proses produksi PCB

    ti PCB mun assembly. Liwat jaringan kuat kami tina assembly circuit sarta manufaktur mitra well-kabuktian, urang bisa nyadiakeun

    paling canggih tur ampir limitless kamampuhan pikeun prototipe atawa produksi aplikasi PCB Anjeun.

    Simpen diri nu kasulitan nu hadir kalawan proses ngayakeun tur kaayaan ngical paralatan sababaraha komponen.

    ahli urang baris manggihan anjeun sésa pangalusna pikeun produk ahir Anjeun.

    Urang nawarkeun jasa assembly PCB handap:

    - Gancang-péngkolan prototipe assembly
    - huripna-konci assembly
    - assembly péngkolan-konci parsial
    - Consignment assembly
    - RoHS patuh assembly kalungguhan bébas
    - Non-RoHS assembly

     

    Kamampuan PCB Majelis

    6363262319669221792531419

     

    pcba process.jpg

     

    PCBA 机器 .jpg

     

    PCBA workshop.jpg

    PCB1.jpg
    pcba prodcut.jpg

    Wilujeng sumping di nyadiakeun kami Bill of bahan (Baturan) Daptar na file Gerber pikeun petik.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Truck


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Key

    WhatsApp Online Chat !