• nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • PCB Majelis Sampel Perkenalan

    • Brand Nami: ngaropéa
    • Kuantitas Min.Order: No
    • Suplai Kamampuhan: 30 ~ 50 sarébu ㎡ / Bulan
    • Port: Shenzhen
    • Service: suweng / OEM / ODM
    • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Wu jsb
    • Lapisan: 8
    • Bahan dasar: FR4
    • Tambaga ketebalan: 1oz
    • Dewan ketebalan: 1.6mm
    • Solder Topeng Warna: Blue (bisa ngaropéa)
    • Silkscreen Warna: Putih (bisa ngaropéa)
    • Tamansari pagawean: immersion Emas
    • Industri aplikasi: Electronics Consumer
    • Aplikasi Produk: padet drive kaayaan
    • lebar luar Jalur / spasi: 4 / 4mil
    • Batin lebar Jalur / spasi: 3,5 / 3.5mil
    • Ukuran Min.Hole: 0.25mm
    • Test Jalan: 100% E-test
    • Baku: IPC-Class2 / Kelas 3

      jéntré produk

      Tags produk

      PCB Majelis Sampel Perkenalan

      Rincian produk:

      Tempat Asal: Cina
      Ngaran brand: OEM
      sertifikasi: CE, ROHS, FCC, ISO9008, SGS, UL
      Jumlah modél: OEM

      Pembayaran & pengiriman barang Sarat:

      Kuantitas Orde minimum: 1pcs
      harga: negosiasi
      Rincian bungkusan: jero: vakum-dipak kantong gelembung luar: kotak karton
      Waktos pangiriman: 5-10 poé
      Sarat pembayaran: T / T, rugbi Kulon
      Suplai Kamampuhan: 1, 000, 000 PCS / minggu

      Lengkep Pedaran Produk

      bahan: FR4 lapisan: 2
      warna: hejo Mnt Spasi Line: 5mil
      Mnt Line Width: 5mil Ketebalan tambaga: 1OZ
      Ukuran dewan: 200 * 50mm panel: 1
      beungeut: HASL-LF

      FR4 High TG dewan pcb assembly OEM Electronic Prototype Pcb fabrikasi

      FR4 Bahan Majelis TG High Board OEM Majelis Pcb Board  Electronic Prototype Pcb Fabrication

      jéntré Gancang:

      Asal: Cina Special: Majelis PCB
      Lapisan: 2 Ketebalan: 1.6mm
      Beungeut: HASL-LF Liang: 0,8

      spésifikasi:

      Urang ogé boga kabisa pikeun perenah PCB, PCBA na assembly Circuit, specializes di ngahasilkeun rupa-rupa produk éléktronik dumasar kana desain ngaropéa anjeun sarta ngalakukeun pcba, assembly pcb pikeun sagala jinis leutik, sedeng Jilid produk éléktronik

      Sangkan anjeun difokuskeun ngembangkeun produk na jualan, urang bisa ngajawab isu téhnologi produksi anjeun sarta ngurus kualitas produk

      Operasi urang tiasa ngadamel anjeun téh ti fabrikasi Lumar dewan pc, ngayakeun komponén pinuh, SMT / bga / dip assembly, assembly mékanis / hal, molding karét, nguji fungsi, perbaikan, inspeksi barang beres mun susunan kiriman

      Aplikasi has

      SMD pakét, Chip-on-board sarta Flip téhnik assembly Chip

      0201 chip, Micro bga, u-bga, QFN na assembly LGA

      AI na Thru-liang assembly

      RoHS, ngahontal minuhan na Diterangkeun-Free téhnologi solder

      chip Programming

      Conformal palapis

      test ICT sarta pamariksaan AOI

      Prosedur ESD Protection Control

      IPC-A-610E Kelas II sarta Kelas III Workmanship Standar

      1) Néangan Profesional Surface-ningkatna na Ngaliwatan-liang Téhnologi soldering

      2) Ragam ukuran kawas 1206,0805,0603 komponén téhnologi SMT

      3) ICT (Dina Circuit Test), FCT téhnologi (Fungsional Circuit Test).

      4) PCB Majelis Jeung UL, CE, FCC, Rohs persetujuan

      5) téhnologi reflow gas nitrogén soldering pikeun SMT.

      6) High Standar SMT & Solder Majelis Line

      7) kapasitas dénsitas High dewan interconnected téhnologi panempatan.

      parameter:

      o barang data
      1 lapisan: 1 nepi 24 lapisan
      2 jenis bahan: FR4, CEM-1, CEM-3, High TG, FR4 halogén Free, Saduy
      3 ketebalan dewan: 0.20mm ka 3.4mm
      4 ketebalan tambaga: 0,5 oz ka 4 oz
      5 ketebalan tambaga dina liang: > 25,0 um (> 1mil)
      6 Max. Ukuran dewan: (580mm × 1200mm)
      7 Mnt. Dibor Ukuran Hole: 4mil (0.1mm)
      8 Mnt. Garis Width: 3mil (0.075mm)
      9 Mnt. Dipasing garis: 3mil (0.075mm)
      10 Tamansari pagawean: HASL / HASL kalungguhan bébas, Hal, tin Kimia, Kimia Emas, immersion Silver / Emas, OSP, Emas plating
      11 Solder Topeng Warna: Héjo / Konéng / Hideung / Bodas / Beureum / Blue
      12 Wangun kasabaran: ± 0,13
      13 kasabaran liang: Mean ka-p: ± 0,076 NPTH: ± 0.05
      14 pakét: packing jero: vakum packing / kantong plastik, packing Outer: Standar karton packing
      15 Sertipikat: UL, SGS, ISO 9001: 2008
      16 sarat husus: Dikubur tur buta vias + dikawasa impedansi + bga
      17 Profil: Punching, Routing, V-motong, Beveling

       

      Wilujeng sumping di meunang bubuka pcb assembly sampel ngaropéa jeung pabrik profésional urang jeung suppliers. Ngaliwatan prosés manufaktur ketat, urang tiasa assure tina kualitasna alus sarta efisiensi luhur bubuka sampel assembly kami pcb. Mangga janten gratis ngahubungan pabrik urang.


      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the Cup

      Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the Flag

      WhatsApp Online Chat !