Bébas DFM Cék - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Bébas DFM Cék

    Salaku pilihan nilai-ditambahkeun pikeun layanan Majelis kami, kami nawiskeun Free PCB File Cék, ogé katelah Free DFM, nyaéta urang mantuan pariksa circuit board file design custom anjeun isu mungkin yen mungkin mangaruhan manufacturability. Mun isu naon anu kauninga, urang bakal meunang di kabaran geuwat pikeun ngajawab masalah babarengan, teras ngajadwalkeun produksi PCB sasuai.

    The DFM bakal dilumangsungkeun ti 5 aspék: bor cék, Signal sarta cék Lapisan campuran, cék Power / Ground, cék Solder Topeng, cék Silkscreen. Baca ngaliwatan ayat di handap ieu pikeun leuwih rinci.

    1. bor cék

    The bor cék Peta dimaksudkeun pikeun manggihan defects manufacturability poténsial di lapisan bor (liwat, Sukatani tur buta via lapisan) jeung ngahasilkeun statistik dina lapisan bor. Hal ieu dimaksudkeun pikeun beroperasi ukur dina lapisan bor. It uses lapisan bor, luhur jeung lapisan handap tumpukan bor sarta sagala kakuatan atawa taneuh lapisan dina tumpukan nu. The Daptar pariksa utama dipintonkeun di Table handap 1.

    5

    2. Signal sarta cék Lapisan campuran

    fungsi ieu dimaksudkeun pikeun manggihan defects manufacturability poténsial di lapisan Signal na lapisan campur jeung ngahasilkeun statistik. Peta nu tiasa beroperasi dina lapisan wae, tapi utamana dimaksudkeun pikeun lapisan sinyal. It uses lapisan didinya jeung sagala NC (bor atanapi jalur) lapisan nu pierces eta. The Daptar pariksa utama dipintonkeun di Table handap 2.

    4

    Cék 3. Power / Ground

    The cék Power / Ground keur dimaksudkeun pikeun manggihan defects manufacturability poténsial di kakuatan, taneuh na lapisan dicampur. It uses algoritma béda pikeun nangtukeun jenis panyakitna kakuatan sarta taneuh négatip na positif lapisan. The Daptar pariksa utama dipintonkeun di Table handap 3.

    3

    Cék 3. Power / Ground

    The cék Power / Ground keur dimaksudkeun pikeun manggihan defects manufacturability poténsial di kakuatan, taneuh na lapisan dicampur. It uses algoritma béda pikeun nangtukeun jenis panyakitna kakuatan sarta taneuh négatip na positif lapisan. The Daptar pariksa utama dipintonkeun di Table handap 3.

    2

    5. cék Silkscreen

    fungsi ieu dimaksudkeun pikeun manggihan defects manufaktur poténsial di lapisan silkscreen sarta ngahasilkeun statistik. cek ngoperasikeun ukur dina lapisan layar sutra sabab gumantung ka matrix pakasaban manggihkeun tambaga éksternal, solder topeng na bor lapisan patali ngalawan nu mariksa. The Daptar pariksa utama dipintonkeun di Table handap 5.

    1

    Wanna ngamangpaatkeun pilihan Free DFM kami? Mimitian ti ngirim hiji pamundut cutatan pikeun PCB proyék Majelis custom anjeun ka  wonderful@wonderfulpcb.com  Pastikeun Anjeun kaasup file Anjeun PCB desain, Baturan jeung sarat husus lianna. Agen kami bakal pariksa koropakna anjeun sarta méré petik custom dina 1-2 poé berpungsi.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Flag


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    WhatsApp Online Chat !