Pasal munggaran - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Pasal munggaran

    Kami pinuh sadar signifikan tina waktos na akurasi ka anjeun, naha nu mangrupa kami komitmen Sunan Gunung Djati ganda confirming file design circuit anjeun méméh manufaktur PCB tur gancang nyawalakeun sareng anjeun nalika aya wae patalina jeung masalah atanapi patarosan dina papan circuit dicitak Anjeun salami produksi.

    Sanajan Free DFM & DFA dipariksa bakal dilarapkeun sateuacan papan circuit assembly, mungkin isu bisa lumangsung dina mangsa proses assembly PCB. Dina raraga nyalametkeun anjeun waktu jeung ningkatkeun correctness produk massa anjeun dina hiji béaya rendah, urang nawiskeun inspeksi artikel munggaran tur jasa persetujuan.

    Mimitina Pasal Inspection (mawi)

    Mawi dilumangsungkeun dina mimiti hiji dua réngsé papan saméméh volume produksi ku kituna kasalahan bisa kapanggih, dirobah sarta anu dieureunkeun tina banjir diantara produk massa timely.

    Owing kana kamampuhan inspeksi jeung aplikasi tina ngalayang usik, AOI (otomatis optik Inspection) jeung AXI (otomatis X-ray Inspection), barang inspeksi kami dibasajankeun bahan, téknologi, manufaktur, kualitas ka alat. Item lengkep nu dibéréndélkeun di handap:

    • Bahan

    • 1). kuantitas
    • 2). kualitas

    • Panyiaran

    • 1). prosedur SMT
    • 2). Stencils
    • 3). polaritasna
    • 4). Soldering
    • 5). sendi Solder

    • Manufaktur

    • 1). pencitakan
    • 2). panempatan
    • 3). soldering Reflow
    • 4). panempatan mean ka-p

    • Quality

    • 1). paket

    • Equipment

    • 1) .Printing sarta ningkatna stasiun

    Sakali mawi rengse, urang gé nyadiakeun Anjeun sareng pakait laporan inspeksi pikeun dewan artikel circuit munggaran. Saterusna, insinyur urang bakal sadia pikeun datang nepi ka bongbolongan on cara nungkulan kasalahan ku kituna pikeun mastikeun ciri design PCB anjeun sagemblengna tiasa sasuai jeung kinerja produk na proyek.

    Pasal persetujuan heula

    Pas artikel munggaran circuit dewan asalna kaluar, Anjeun gaduh dua pilihan pikeun nerapkeun persetujuan artikel kahiji maranéhanana:

    Pilihan 1: Pikeun mariksa dasar sarta pamariksaan, urang tiasa surélék anjeun Gambar dewan artikel munggaran.

    Pilihan 2: Lamun merlukeun inspeksi leuwih akurat, urang tiasa ngilikan dewan artikel munggaran anjeun ku kituna anjeun bisa ngalakonan inspeksi di bengkel sorangan.

    Perkara teu metoda nu keur persetujuan, éta mangrupakeun ide nu sae nu datang nepi ka sarat inspeksi artikel munggaran dina prosés petik guna ngahemat waktos jeung ningkatkeun efisiensi. Leuwih ti éta, insinyur urang pasti bakal nyieun pangaluyuan timely kituna pikeun mastikeun nu waktos ngawangun sésana jeung kualitas produk.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Heart


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Star

    WhatsApp Online Chat !