Expedited Service - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Expedited Service

    Expedited Service

    Ngembangkeun téknologi manufaktur jeung evolusi proses fabrikasi PCB ngawenangkeun pabrik PCB pikeun nyitak PCBs dirancang custom jeung nganteurkeun ka klien dina poé.

    Baku PCB waktos Diterangkeun

    Di dieu di PCB Cikal, waktos nuju nujul kana waktos urang butuh keur dicitak papan circuit fabrikasi. Hal ieu diitung tina poé kerja kadua dituturkeun ku resi pembayaran urutan anjeun sarta konfirmasi file. Perhatikeun yén teu kaasup libur atawa weekends.

    Umumna disebutkeun, waktos mingpin urang gumantung kana pajeulitna circuit design anjeun jeung sarat custom Anjeun. Simkuring mampuh prototipe papan kalayan 3-7 poé. Sedengkeun pikeun produksi PCB standar, urang nawiskeun 3 kalungguhan pilihan waktos. Mangga tingal tabel di handap pikeun info lengkep. Anjeun bisa milih waktos kalungguhan Anjeun hoyongkeun nalika quoting online, urang gé ngitung ongkos PCB dumasar kana waktu kalungguhan Anjeun diperlukeun sasuai.

    5121488870968

    PCB Expedited Service

    Tempo sababaraha proyék pamenta hiji jadwal teuing pondok, utamana lamun Anjeun méakkeun teuing waktos dina desain PCB atawa rékayasa panggung tur kudu nyekel up kalawan produksi, urang nawiskeun PCB Expedited Service pikeun mantuan Anjeun papanggih deadline di. Simkuring mampuh nyitak papan PCB anjeun kalawan kualitas luhur anu sarua sakumaha urang jangji on kami Standar PCBs Layanan dimimitian ti 2 dinten. muatan tambahan bakal lumangsung pikeun expediting pesenan PCB Anjeun.

    Merlukeun hiji urutan PCB urgent? Ngarasa Luncat ka bahas sasuai ka nu Anjeun sareng urang di  wonderful@wonderfulpcb.com .

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Car


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Truck

    WhatsApp Online Chat !