Test listrik - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Test listrik

    Kusabab ngadegna dina taun 1996, Cikal PCB geus fokus dina kualitas luhur produk na. Hasilna, unggal sapotong dewan boga diuji saméméh maén peran nyata dina proyék konsumén 'ngan guna ngajamin palaksanaan lemes tina hasil nu optimal sareng fungsi, nu geus tumbu krusial dina prosés PCB fabrikasi urang.

    Salaku perbaikan éléktronika modéren jeung ngaronjatna complexities produk éléktronik, anu poé nalika ukur inspeksi visual anu relied on geus Isro saprak inspeksi visual wungkul gawéna kawilang ogé pikeun ganda-lapisan PCBs sarta multi-lapisan PCBs saméméh lamination. Kiwari, kalayan ngembangkeun vias kayaning buta / vias Sukatani, éta hésé pikeun pamariksaan visual pikeun ngahontal anu jauh.

    • Pesanggrahan of Tés kuku

    Ranjang tina nguji kuku, disebut oge cangkang tenang atawa grid universal, anu dilaksanakeun ngaliwatan puluhan fixtures nguji kaku kawas naon ngaranna digambarkeun.

    • Flying usik Tés

    Ngalayang nguji usik gumantung kana pindah panyilidikan pikeun nguji kinerja listrik unggal net dina circuit board bulistir.

    Boh ranjang tina nguji kuku atawa ngalayang nguji usik, item dites utamana nutupan tina muka, kolor, capacitance kana lalawanan dina sirkuit dina unggal dewan bulistir. Sajaba ti éta, sabagian laporan bisa diringkeskeun ngaliwatan hasil nguji kaasup bagian cross, solderability, kakuatan mesek jsb supados pagelaran idéal tur sagala fungsi papan bulistir bisa sagemblengna sadar dina proyék praktis Anjeun.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Cup


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Heart

    WhatsApp Online Chat !