Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Ngaropéa aluminium kualitas luhur dipingpin dewan pcb

    • Brand Nami: ngaropéa
    • Kuantitas Min.Order: No
    • Suplai Kamampuhan: 30 ~ 50 sarébu ㎡ / Bulan
    • Port: Shenzhen
    • Service: suweng / OEM / ODM
    • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Wu jsb
    • Lapisan: 1
    • Bahan dasar: Aluminium
    • Tambaga ketebalan: 1oz
    • Dewan ketebalan: 1.6mm
    • Solder Topeng Warna: Putih (bisa ngaropéa)
    • Silkscreen Warna: Hideung (bisa ngaropéa)
    • Tamansari pagawean: OSP
    • Test Jalan: 100% E-test
    • Baku: IPC-Class2 / Kelas 3

      jéntré produk

      Tags produk

       

      kapasitas produksina kami

      PCB Cipondoh, Tangerang pabrik Kamampuh
         Jenis produk    Al Clad PCB 1 Lapisan ~ 2 lapisan
         Ukuran Panel maksimum    20 "* 24" (1170mm * 600mm)
         ketebalan tambaga    0.5oz, 1oz, 2oz, 3oz na 4 oz
         Diéléktrik ketebalan (pikeun substrat)    0.4mm, 0.6mm, 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 3.0mm na 3.2mm
         Beres Board ketebalan    0.4mm Pikeun 4.0mm
         kasabaran ketebalan    +/- 10%
         aluminium Machining    Pangeboran, Ngetok, panggilingan, Routing, maot-punching, megatkeun-off tab sadia
         Mnt. Ukuran finish liang    0.25mm
         tegangan Max.working    2.5kVDC (0.075mm diéléktrik), 3.75kVDC (0.15mm diéléktrik)
         Min.Track Width    0.2mm (8mils)
         Min.Track gap    0.2mm (8mils)
         Mnt. SMD Pad pitch    0.2mm (8mils)
         Tamansari pagawean    HASL, HASL Leadfree, immersion emas, Flash emas, OSP
         warna Soldermask    Bodas, Hideung, batur Sadia
         warna Katerangan    Hideung, bodas, batur Sadia
         Etest    nuhun
         RohsL    nuhun
         Standar rujukan    IPC-A-600G Kelas 2
         liang husus    Spot nyanghareup, liang Piala
         data Input    data Input

       

      base aluminium kualitas luhur dipingpin dewan pcb kalawan hasl finish di Shenzhen

      QQ 截图 20180612135722QQ 截图 20180612135731

      Layanan OEM / ODM / suweng pikeun PCBA:

      • PCBA, PCB Board assembly: SMT & mean ka-p & bga
      • PCBA jeung dipager desain
      • Komponén sourcing na purchasing
      • prototyping gancang
      • suntik molding palastik
      • lambar logam stamping
      • assembly final
      • Test: AOI, Dina-Circuit Test (TIK), uji Fungsional (FCT)
      • clearance custom pikeun bahan importing sarta produk exporting

      Kamampuan - SMT

      • Garis 9 (5 Yamaha, 4KME)
      • Kapasitas 52 juta placements per bulan
      • Ukuran Max Board 457 * 356mm. (18 "X14")
      • Mnt Cibalong ukuranana 0201-54 sq.mm. (0.084 sq.inch), konektor lila, CSP, bga, QFP
      • Speed ​​0,15 detik / chip, 0,7 detik / QFP

      Kamampuan - mean ka-p

      • garis 2
      • dewan Max lebar 400 mm
      • Ketik gelombang Dual
      • Status Pbs rojongan garis Diterangkeun bébas
      • Max temp 399 gelar C
      • Menyemprot nambihkeun on fluks
      • Pra-panas 3

      Jenis produk

       

       

       

      Ngaropéa aluminium kualitas luhur dipingpin produsén dewan pcb di Shenzhen


      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the Tree

      Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the Flag

      WhatsApp Online Chat !