Komponén Ngayakeun - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • komponén Ngayakeun

    Componets Ngayakeun

     

    Cikal  nyadiakeun layanan komponén ngayakeun.

    Kirim surélék urang Bill anjeun tina Bahan (Baturan), urang bisa mésér pikeun anjeun kalawan harga kalapa dina jangka waktu nu pondok.

    1. Kirim béréndélan anjeun kalawan Excel, CSV atanapi format txt, unggul anu hadé
    2. Tambah bagian angka keur BOMs aya dina laleur salaku parobahan datangna up
    3. ngungkit perpustakaan kami tina angka bagian valid pikeun scrub na sangkan méré konfirmasi item dina Baturan Anjeun
    4 . Tempo waragad nu-ayeuna sarta waktu kalungguhan pikeun sakabéh Anjeun daptar
    5. Tempat pesenan jeung betah tur sababaraha kali sakumaha kabutuhan produksi Anjeun merlukeun
    6. Atur Anjeun BOMs kalayan parobahan anjeun buka tetep ayeuna

    Kirim surélék Baturan anjeun, Fastline urang rojongan customer bakal ngadamel eta pikeun anjeun.

    Salaku meuli hiji, rék manggihan komponén éléktronik a Produsén na Supplier. Naha Cikal  ?

    Cikal  téh tim ngalaman pikeun nanganan sagala pesenan luar negeri pikeun PCB prototipe, qualities badag PCB, sarta karya DPRD Kab.

    Urang hal unggal paménta produk anyar atawa téhnologi nu anyar salaku tantangan ti pamutahiran urang.

    Simkuring gaduh NO MOQ, pesenan protype leutik anu ditarima.

    kaunggulan urang salaku handap:

    1) Full Siapkeun Cibalong sourcing

    Urang mésér komponén - éléktronik, mékanis jeung fabricated - ti suppliers sabudeureun dunya pikeun nyocogkeun Anjeun
    proyék jeung ongkos tujuan.

    traceability pinuh mangrupa salah sahiji loba pilihan urang nawiskeun

    2) Supply di Bursa tanpa MOQ

    Sirkuit Fastline bisa papanggih pangabutuh béda anjeun ti angkatan leutik mun kuantitas badag, Kami teu boga MOQ.

    Sagala kuantitas ieu tampi.

    3) Recomendation ngagantian

    Kami bener alus dina ngarespon kana robah rékayasa:
    respon Rapid tur yakin kana robah komponén, apdet produk atawa kakurangan komponén.

    Pikeun mantuan Anjeun ditegor ongkos, urang oge alus di nyarankeun kualitas luhur, komponén fungsi anu sarua dilakukeun dina Cina.

    Solusi pikeun manajemén komponén.

    4) Lila Istilah Bursa Bagian Supply

    Simkuring oge tahan hiji rentang éksténsif ngeunaan 'umum' komponen éléktronik di stock; Alat sénsitip Uap

    anu diteundeun luyu jeung produsén - atanapi masalah bébas Anjeun - saran, kaasup Panggang na vakum

    sealing, atanapi nempatkeun di salah sahiji toko garing kami pikeun mastikeun hirup rak maranéhna dijaga.

    5) Hiji gaul Convenice

    Urang bisa nyadiakeun anjeun hiji eureun convenice kalawan manufaktur PCB, komponén ngayakeun, PCb Majelis

    Pangiriman dina jangka waktu nu salawasna.

    Welcome to inquiry us , please send email to wonderful@Wonderfulpcb.com !

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Cup


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the House

    WhatsApp Online Chat !