Buta / Dikubur Liwat - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Buta / Dikubur Liwat

    Buta / Dikubur Liwat

    Vias, maksudna, tambaga plated liang, maén peran konci dina interkonéksi antara lapisan dina circuit board dicitak. Umumna disebutkeun, vias di PCBs bisa digolongkeun kana katégori nu katut: liwat-liang via, buta via sareng dimakamkeun via. Buta / vias dikubur téh lega dilarapkeun dina SMT (Surface Gunung Téhnologi) ngan pikeun ngimbangan kalemahan liwat-liang vias.

    37171488871937

    Buta via nyambungkeun hiji lapisan éksternal jeung salah sahiji atawa leuwih lapisan jero di circuit board dicitak, jawab interkonéksi antara lapisan luhur na lapisan jero atawa lapisan handap na lapisan batin.

    Dikubur vias nyambung lapisan ukur jero jero circuit board dicitak sangkan anu sipatna halimunan ngan tina penampilan luar PCB a saprak aranjeunna internal "dikubur".

    Buta / vias dikubur akur ka pamutahiran dénsitas papan tanpa kedah ningkatkeun jumlah lapisan atawa ukuranana dewan. Ku alatan éta, buta / vias dikubur téh biasana dilarapkeun dina PCBs IPM. Nempatkeun di jalan sejen, buta / vias dikubur bisa ngajemput mun anjeun kakurangan tina sarat kedap ruang kawates tur ngaliwatan-liang hassles.

    Alatan pangalaman urang leuwih 20 taun 'dina industri ieu Cikal PCB specializes di manufaktur PCBs kalawan buta / vias dikubur. Duanana insinyur sarta manufaktur parabot tina PCB Cikal mastikeun kamampuhan pinuh kami di nohonan sarat tina buta / dikubur via téhnologi.

    Nepi ka kiwari, urang geus sanggup nyadiakeun mechanically dibor jeung laser dibor solusi. Lamun datang ka pangeboran mékanis, via Bulan diaméter ti 0.2mm ka 0.4mm bari 0.1mm pikeun pangeboran laser.

    Dumasar syarat proyék anjeun, anjeun bisa milih diaméter bor saluyu dina barang bari meunang hiji petik instan pikeun PCBs. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang buta / vias dikubur, urang keur salawasna sadia di  wonderful@wonderfulpcb.com .

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Cup


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Tree

    WhatsApp Online Chat !