Majelis Equipments - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Equipments Majelis

    -Kualitas luhur fabrikasi PCB na assembly jasa ti PCB Cikal diturunkeun ti duanana standar PCB manufaktur rigorous, peraturan di proses manufaktur sarta akurasi tinggi sirkuit equipments papan assembly. prosés assembly PCB kami conforms sasuai manufaktur of IPC-610D, JSTD-020C, JSTD-005 sarta JSTD22-B117. Tabel di handap nembongkeun sababaraha equipments PCBA kami kalayan model sarta fitur maranéhna:

    alat-alat Fungsi model Fitur
    Solder percetakan témpél G5 Accuracy: ±0.025mm
    Max. speed: 150mm / detik
    PCB max. aréa: 400 * 310mm
    ketebalan PCB: 0.2-6mm
    Surface panempatan Gunung SM421 Accuracy: ±0.03mm
    Speed: 0.17sec / pc
    PCB max. aréa: 600 * 400mm
    Sadia komponén: 0201 chip nepi ka 35 * 35mm
    Reflow NS800II Sumber nitrogén: éksternal
    PCB max. Ukuran: 400mm
    Temperature accuracy: ±4°C
    Waktos: 8
    Diterangkeun bébas cocog
    AOI ALD515 Accuracy: ±0.0024mm
    Speed: 5in² /sec (60FOV/sec)
    PCB max. aréa: 400 * 330mm
    komponén Sadia: 0201 chip sarta pitch rupa
    V-motong 400 Accuracy: ±0.25mm
    PCB max. Ukuran: 400mm
    beberesih FR-1054 PCB max. aréa: 400 * 300mm
    inspeksi X-ray Témbongkeun X2000 Bga batal
    Solderability shielding jero
    bga rework ZM-R6810 Sumber nitrogén: NA
    PCB max. Ukuran: 350mm
    Temperature accuracy: ±1°C
    Diterangkeun bébas cocog
    solder gelombang GSD-WD300T Sumber nitrogén: éksternal
    PCB max. Ukuran: 400mm
    Temperature accuracy: ±1°C
    Diterangkeun bébas cocog

    Owing maranéhanana kaayaan-of-nu-seni equipments assembly jeung sertipikat ti ISO 9001: 2008, UL na RoHS, Cikal PCB nyaeta tur bakal leuwih boga kabisa pikeun ngahasilkeun produk PCB kualitasna alus sarta jasa assembly. Urang ngahususkeun dina ngalamar RoHS patuh assembly kalungguhan bébas, non-RoHS assembly mun palapis conformal, ti assembly prototipe mun assembly low-volume, ti assembly consigned mun assembly turnkey pinuh, nohonan pangabutuh PCB assembly sababaraha konsumén '. Ngarasa Luncat ka parios kamampuhan papan circuit custom assembly kami samemeh ngirim leuwih proyék anjeun petik gratis.

    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Truck


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Flag

    WhatsApp Online Chat !