Nepangkeun - Shenzhen Cikal Téhnologi Co., Ltd
Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Tentang Kami

    Shenzhen  Cikal Téhnologi Co., Ltd   nyaeta profésional PCB na PCBA produsén saprak 1996, anu perenahna di Shenzhen. Kalawan ngembangkeun gancang tina bisnis, dina urutan papanggih perlu, urang ngadegkeun cabangna PCB éndah (HK) dugi dedicated dina bisnis asing.

    Hiji layanan stasiun bisa ditawarkeun di parusahaan urang:
    PCB perenah & PCB design;
    Nyadiakeun PCB ti 1 Lapisan leuwih kana 28 lapisan kalawan luhur-precision na tinggi-dénsitas;
    PCB ngumpul. Komponén Gunung dina  dewan PCB ;
    Nyadiakeun komponén PCB dumasar kana daya profésional.

    PCBs urang bisa bageur nawaran reureuh di dipaké dina loba widang ngawengku komunikasi, komputer, parabot médis, produk automation imah, produk CCTV, éléktronika konsumén, industri mobil, jsb. Ngaliwatan sababaraha taun pangalaman dina garis ieu, kami geus miboga reputasi alus sarta dianggap minangka produsén kerjasama jangka panjang dipercaya jeung betah tur mancanagara.

    Sadaya produk urang anu dituturkeun kelas IPC sarta disatujuan ku UL, ROHS na ISO9001. Saterusna, sistem kami 3TTQC (System Téhnologi, System Cimanuk, System Quality sarta Sistem Palanggan) ngaktipkeun layanan customer sampurna, kapasitas tinggi, produk mumpuni jeung dipercaya, pangiriman dina waktu, harga pabrik papanggih pangabutuh customer urang.

    Tujuanana urang téh jadi salah sahiji ngarah spesialis PCB kalawan kinerja nonjol sarta téhnologi di Cina.
    Wilujeng sumping nulis urang keur pamenta naon!

    Mangga surélék wonderfulpcb@wonderfulpcb.com pikeun info leuwih lengkep atanapi  Taros Kami online.
       Tel: +86-755-86229518

    Mob: +86 13902314158

    Fax: + 86-755-26073529

     


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Tree

    WhatsApp Online Chat !