Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Saduy PCB

    • Brand Nami: ngaropéa
    • Kuantitas Min.Order: No
    • Suplai Kamampuhan: 30 ~ 50 sarébu ㎡ / Bulan
    • Port: Shenzhen
    • Service: suweng / OEM / ODM
    • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Wu jsb
    • Lapisan: 6
    • Bahan dasar: Saduy + FR4
    • Tambaga ketebalan: 1oz
    • Dewan ketebalan: 2.3mm
    • Solder Topeng Warna: Héjo (bisa ngaropéa)
    • Silkscreen Warna: Putih (bisa ngaropéa)
    • Tamansari pagawean: immersion Emas
    • Industri aplikasi: Komunikasi
    • Aplikasi Produk: Power panguat

      jéntré produk

      Tags produk

      Rogers PCBs Manufacturer

      Kami ngarah produsén PCBs Saduy. Urang ngagunakeun Saduy 4003 sarta Saduy 4350 bahan di manufaktur PCBs pikeun konsumén urang.

      Saduy 4003 PCBs

      Ieu tipe Saduy bahan PCB, nu non-brominated. bahan ieu asalna di konfigurasi béda jeung ngagunakeun gaya lawon sagelas 1674 sarta 1080 nu minuhan spésifikasi kinerja listrik tina laminate sarua. bahan ieu utamana dipaké di:

      • Microwave / Aplikasi RF
      • Pertahanan sarta Aerospace Aplikasi

      Saduy 4350 PCBs

      Ieu jenis sejen tina Saduy bahan PCB, nu UL 94V-0 dipeunteun pikeun RF desain-kakuatan tinggi. bahan ieu sakitu legana dipake dina:

      • Radar otomotif tur Sénsor
      • Sélular Base Station anteneu
      • RF Identification (RFID) Tags

       Kamampuhan of PCBs Saduy

      Urang nyadiakeun Saduy PCBs kalawan kamampuhan handap:

      dewan ketebalan Bahan PCB Tipe Luar Tambaga Beurat Tracing minimum / dipasing
      0.062"0.031"0.093"0.125"  Saduy 4003Rogers 4350  0,5 oz.1 oz.2 oz.  6/6 mil4 / 5 Mil
      Tamansari finish Pilihan panel Solder Topeng Silkscreen Warna
      HASL LeadedHASL Diterangkeun-freeENIG immersion GoldImmersion Silver NO Tab Rute / V-ScoreTab Rute / V-ScoreTab Rute / V-Score (1/4 "rel)  GreenYellowBlackRedBlue  YellowBlackWhiteRed

      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the Key

      Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the Heart

      WhatsApp Online Chat !