Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • 4L + 2L Flex & dewan kaku

    • Brand Nami: ngaropéa
    • Kuantitas Min.Order: No
    • Suplai Kamampuhan: 30 ~ 50 sarébu ㎡ / Bulan
    • Port: Shenzhen
    • Service: suweng / OEM / ODM
    • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Wu jsb
    • Lapisan: 2
    • Bahan dasar: Polyimide
    • Tambaga ketebalan: 1oz
    • Dewan ketebalan: 0.15mm
    • Solder Topeng Warna: Bodas
    • Silkscreen Warna: pilem panutup Konéng
    • Tamansari pagawean: immersion Emas
    • Test Jalan: 100% E-test
    • Baku: IPC-Class2 / Kelas 3

      jéntré produk

      Tags produk

      Layanan patali, kayaning: PCB fabrikasi fleksibel, PCB fleksibel, Emas Finger circuit fléksibel jeung sajabana

      1.Detail Flex / kaku-flex PCB Manufaktur Kamampuh:

      No barang gambaran
      1 lapisan Dewan Flex: 1-6Layers
      Board Flex-kaku: 2-8Layers
      2 material CCL, pi, pepet, kalam, FR-4
      3 ketebalan final Flex dewan: 0,002 "- 0.1" (0.05-2.5mm)
      Flex-kaku dewan: 0,0024 "- 0,16" (0.06-4.0mm)
      4 Treatment permukaan Ngakibatkeun bébas: Néng Emas; OSP, immersion pérak, immersion Tin
      5 mnt Trace Batin: 0.5oz: 4 / 4mil Outer: 1 / 3oz-0.5oz: 4 / 4mil
      6 Mnt Width / clearance 1oz: 5 / 5mil 1oz: 5 / 5mil
      2oz: 5 / 7mil 2oz: 5 / 7mil
      7 Mnt Hole Ring Batin: 0.5oz: 4mil Outer: 1 / 3oz-0.5oz: 4mil
      1oz: 5 / 5mil 1oz: 5 / 5mil
      2oz: 5 / 7mil 2oz: 5 / 7mil
      8 ketebalan tambaga 1 / 3oz - 2oz
      9 Max / Min insulasi ketebalan 2mil / 0.5mil (50μm / 12.7μm)
      10 Mnt Hole Ukuran jeung kasabaran Mnt liang: 8mil
      kasabaran: mean ka-p ± 3mil, NPTH ± 2mil
      11 mnt slot 24mil x 35mil (0,6 × 0.9mm)
      12 Solder Topeng alignment kasabaran ± 3mil
      13 Silkscreen alignment kasabaran ± 6mil
      14 Silkscreen Line Width 5mil
      15 emas Plating Nikel: 100μ "- 200μ" Emas: 1μ "-5μ"
      16 Immersion nikel / Emas Nikel: 100μ "- 200μ" Emas: 1μ "-5μ"
      17 Nikel: 100μ "- 200μ" Emas: 1μ "-5μ" Pérak: 6μ "- 12μ
      18 OSP Pilem: 8μ "- 20μ"
      19 test tegangan Nguji fixture: 50-300V
      20 Kasabaran profil tina Punch Akurat kapang: ± 2mil
      kapang Biasa: ± 4mil
      kapang péso: ± 8mil
      Hand-Cut: ± 15mil

      Waktos 2.Delivery:
      fleksibel pcb: 5-7 poé gawé,
      kaku-flex pcb: 8-15 poé berpungsi.

      3.Package: packing vakum Batin, Outer standar kotak karton packing.

      4.Shipping:
      A: Ku DHL, UPS, Fedex, TNT jeung sajabana
      B: Ku laut pikeun kuantitas massa nurutkeun sarat customer urang.

      5.If kedah petik pikeun proyék-proyék PCB anjeun, PLS nyadiakeun inpo di handap:
      A: Quote kuantitas,
      B: file Gerber dina 274-x format,
      C: sarat Téknis atanapi parameter (bahan, lapisan, ketebalan tambaga,
      ketebalan dewan, pagawean beungeut cai, solder topeng / warna silkscreen ...)


      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the House

      Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the Car

      WhatsApp Online Chat !