• nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • 4 Lapisan Fr4 dicitak Circuit Board

    jéntré produk

    Tags produk

    Lapisan:  4L kaku + 2L Flex 

    Ketebalan: 1.72mm

    Bahan: FR4 + Polyimide

    Soldermask: Héjo + Konéng

    Tamansari finish: ENIG

    Sarat husus:  dikawasa impedansi

    Aplikasi: Control Industri


    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Key

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    INQUIRY NOW
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    WhatsApp Online Chat !