Anjog bolong Nebulizer Manaufacturer
  • nelepon Us

    +86 (755) 86229518
  • wonderful@wonderfulpcb.com

    surélék Us
  • Rogers 4003 PCB circuit board

    • Brand Nami: ngaropéa
    • Kuantitas Min.Order: No
    • Suplai Kamampuhan: 30 ~ 50 sarébu ㎡ / Bulan
    • Port: Shenzhen
    • Service: suweng / OEM / ODM
    • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Wu jsb
    • Lapisan: 2
    • Bahan dasar: polyimide
    • Ketebalan tambaga: 0.5oz
    • Dewan ketebalan: 0.25mm
    • Solder Topeng Warna: pilem panutup Hideung
    • Silkscreen Warna: Bodas
    • Tamansari pagawean: OSP
    • Test Jalan: 100% test
    • Baku: IPC-Class2 / Kelas 3

    Kirim surélék Panalungtikan

     

      jéntré produk

      Tags produk

      Ieu LED PCB Board mangrupakeun fléksibel PCB Manufaktur Hideung LED Lampu Bar Pikeun Train, dipaké pikeun Produksi cahaya, A LED PCB Circuit Board kalawan OSP Surface pagawean mangrupakeun palapis antara komponén sarta dipingpin dewan pcb circuit bulistir, KingSong Tehnology salaku LED profésional PCB Produsén teu ukur nawiskeun Led Jalur Pcb suppliers, tapi ogé fléksibel Pcb Pikeun Dipingpin atanapi Led Jalur fléksibel Pcb jsb

      1.Detail Flex / kaku-flex PCB Manufaktur Kamampuh:

      No barang gambaran
      1 lapisan Dewan Flex: 1-6Layers
      Board Flex-kaku: 2-8Layers
      2 material CCL, pi, pepet, kalam, FR-4
      3 ketebalan final Flex dewan: 0,002 "- 0.1" (0.05-2.5mm)
      Flex-kaku dewan: 0,0024 "- 0,16" (0.06-4.0mm)
      4 Treatment permukaan Ngakibatkeun bébas: Néng Emas; OSP, immersion pérak, immersion Tin
      5 mnt Trace Batin: 0.5oz: 4 / 4mil Outer: 1 / 3oz-0.5oz: 4 / 4mil
      6 Mnt Width / clearance 1oz: 5 / 5mil 1oz: 5 / 5mil
      2oz: 5 / 7mil 2oz: 5 / 7mil
      7 Mnt Hole Ring Batin: 0.5oz: 4mil Outer: 1 / 3oz-0.5oz: 4mil
      1oz: 5 / 5mil 1oz: 5 / 5mil
      2oz: 5 / 7mil 2oz: 5 / 7mil
      8 ketebalan tambaga 1 / 3oz - 2oz
      9 Max / Min insulasi ketebalan 2mil / 0.5mil (50μm / 12.7μm)
      10 Mnt Hole Ukuran jeung kasabaran Mnt liang: 8mil
      kasabaran: mean ka-p ± 3mil, NPTH ± 2mil
      11 mnt slot 24mil x 35mil (0,6 × 0.9mm)
      12 Solder Topeng alignment kasabaran ± 3mil
      13 Silkscreen alignment kasabaran ± 6mil
      14 Silkscreen Line Width 5mil
      15 emas Plating Nikel: 100μ "- 200μ" Emas: 1μ "-4μ"
      16 Immersion nikel / Emas Nikel: 100μ "- 200μ" Emas: 1μ "-5μ"
      17 Nikel: 100μ "- 200μ" Emas: 1μ "-5μ" Pérak: 6μ "- 12μ
      18 OSP Pilem: 8μ "- 20μ"
      19 test tegangan Nguji fixture: 50-300V
      20 Kasabaran profil tina Punch Akurat kapang: ± 2mil
      kapang Biasa: ± 4mil
      kapang péso: ± 8mil
      Hand-Cut: ± 15mil

      Waktos 2.Delivery:
      fleksibel pcb: 5-9 poé gawé,
      kaku-flex pcb: 10-20 poé berpungsi.

      3.Package: packing vakum Batin, Outer standar kotak karton packing.

      4.Shipping:
      A: Ku DHL, UPS, Fedex, TNT jeung sajabana
      B: Ku laut pikeun kuantitas massa nurutkeun sarat customer urang.

      5.If kedah petik pikeun proyék-proyék PCB anjeun, PLS nyadiakeun inpo di handap:
      A: Quote kuantitas,
      B: file Gerber dina 274-x format,
      C: sarat Téknis atanapi parameter (bahan, lapisan, ketebalan tambaga,
      ketebalan dewan, pagawean beungeut cai, solder topeng / warna silkscreen ...)


      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the House

      Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
      INQUIRY NOW
      • * CAPTCHA: Please select the Tree

      WhatsApp Online Chat !