Pa pagesë DML Check - Shenzhen Wonderful Teknologjia Co, Ltd
 • Na telefononi

  +86 (755) 86229518
 • wonderful@wonderfulpcb.com

  Na dërgoni me email
 • Pa pagesë DML Kontrollo

  Si një opsion të vlerës së shtuar për shërbimet tona Kuvendit, ne ofrojmë Pa PCB dokumentit kontroll, i njohur gjithashtu si Lirë DML, pra ne kemi ndihmuar kontrolloni porosi dosjen tuaj bordit qark të projektimit për çështje të mundshme që mund të ndikojnë manufacturability. Nëse ndonjë çështje janë zbuluar, ne do të merrni në kontakt menjëherë për të zgjidhur çështjen së bashku, pastaj të planifikojë prodhimin PCB në përputhje me rrethanat.

  DML do të kryhet nga 5 aspekte: Verifikimet stërvitja, sinjal dhe kontrolle të përziera shtresë, kontrollet e energjisë / Ground, kontrolle lidhës maskë, Verifikimet silkscreen. Lexo me paragrafët e mëposhtëm për më shumë detaje.

  1. Checks stërvitja

  Veprimi Verifikimet stërvitja ka për qëllim për të gjetur defekte të mundshme manufacturability në shtresa stërvitje (përmes, varrosur dhe të verbër nëpërmjet shtresave) dhe për të gjeneruar statistika mbi shtresa stërvitje. Ajo ka për qëllim të veprojë vetëm në shtresat stërvitje. Ai përdor shtresa stërvitje, në krye dhe shtresa fund të rafte e saj stërvitje dhe çdo pushtet apo terren shtresë në rafte. Listë e plotë kryesor është shfaqur në tabelën e mëposhtme 1.

  5

  2. Signal dhe Checks përziera Layer

  Ky funksion ka për qëllim për të gjetur defekte të mundshme manufacturability në shtresa sinjal dhe shtresa të përziera dhe të gjenerojë statistika. Veprimi mund të veprojë në çdo shtresë, por është menduar kryesisht për shtresat sinjal. Ai përdor shtresa vetë dhe çdo NC (stërvitje ose rrugë) shtresa që shpon atë. Listë e plotë kryesor është shfaqur në tabelën e mëposhtme 2.

  4

  Verifikimet 3. Fuqia / Ground

  Kontrollet e energjisë / Ground kanë për qëllim për të gjetur defekte të mundshme manufacturability në pushtet, tokë dhe shtresa të përziera. Ai përdor algoritme të ndryshme për të diagnostikuar pushtet dhe terren shtresa negative dhe pozitive. Listë e plotë kryesor është shfaqur në tabelën e mëposhtme 3.

  3

  Verifikimet 3. Fuqia / Ground

  Kontrollet e energjisë / Ground kanë për qëllim për të gjetur defekte të mundshme manufacturability në pushtet, tokë dhe shtresa të përziera. Ai përdor algoritme të ndryshme për të diagnostikuar pushtet dhe terren shtresa negative dhe pozitive. Listë e plotë kryesor është shfaqur në tabelën e mëposhtme 3.

  2

  5. Checks silkscreen

  Ky funksion ka për qëllim për të gjetur defekte të mundshme të prodhimit në shtresa silkscreen dhe të gjenerojë statistika. Kontrolli vepron vetëm në shtresat ekran mëndafshi, sepse ajo mbështetet në matricën e punës për të gjetur bakrit jashtëm, maskë lidhës dhe stërvitje shtresa të ngjashme kundër të cilit për të kontrolluar. Listë e plotë kryesor është shfaqur në tabelën e mëposhtme 5.

  1

  Wanna përfitojnë nga opsionit tonë të lirë DML? Filloni nga dërguar një kërkesë kuotë për projektin tuaj doganore PCB Kuvendit të  wonderful@wonderfulpcb.com  Sigurohuni që të përfshijë të projektimit dosjen tuaj PCB, bom dhe kërkesat e tjera të veçanta. Agjentët tanë do të kontrollojë dosjen tuaj dhe të japë një citat me porosi brenda 1-2 ditëve të punës.

  INQUIRY NOW
  • * CAPTCHA: Please select the Heart


  INQUIRY NOW
  • * CAPTCHA: Please select the House

  WhatsApp Online Chat !